loading...

ارتقائ سطح امنیت

دوربین مدار بسته مدل های مختلفی دارد که هر کدام ویژگی ها و کاربردهای متفاوتی دارند. ما در این مقاله به مقایسه دوربین های مدار بسته تحت شبکه، دوربین مدار بسته AHD و دوربین مدار بسته وایرلس می پردازیم

عباسی بازدید : 75 یکشنبه 22 فروردین 1400 نظرات (0)
دوربین مدار بسته مدل های مختلفی دارد که هر کدام ویژگی ها و کاربردهای متفاوتی دارند. ما در این مقاله به مقایسه دوربین های مدار بسته تحت شبکه، دوربین مدار بسته AHD و دوربین مدار بسته وایرلس می پردازیم و معایب و مزایای آنها را به شما معرفی میکنیم، پس با ما همراه باشید.

دوربین مدار بسته تحت شبکه

دوربین‌ مداربسته تحت شبکه از جمله انواع دوربین‌های دیجیتالی است که در بستر شبکه داده‌های کنترلی را دریافت و تصاویر را ارسال می‌کنند. این دوربین‌ها معمولا برای نظارت بر فعالیت‌ها و اطلاعات، با اهداف مدیریتی یا امنیتی استفاده می‌شوند و برخلاف دوربین‌های آنالوگ برای ذخیره سازی به دستگاه ضبط محلی نیازی ندارند. برخی از دوربین‌ مداربسته تحت شبکه به منظور رسیدگی بر ذخیره‌ سازی داده‌ها، تصاویر ویدیوئی و مدیریت هشدارها به یک ضبط‌کننده‌ی مرکزی در شبکه  (NVR) نیاز دارند و برخی دیگر قادرند داده‌های خود را به صورت غیرمتمرکز، از راه دور و در هر محلی ذخیره کنند. همچنین ممکن است این دوربین‌ها در ویژگی‌های، کیفیت تصاویر، پروتکل‌های شبکه و نحوه‌ی کدگذاری ویدیوها با یکدیگر متفاوت باشند. هر کدام از شرکت‌های سازنده‌ی این دوربین‌ها از پروتکل‌های مخصوصی در شبکه استفاده می‌کنند به همین دلیل در یک شبکه باید از دوربین‌های مشابهی استفاده کرد. رزولوشن تصاویر ضبط شده در این دوربین‌ها نیز می‌تواند از 0.3 تا 29 مگاپیکسل تغییر کند.
دوربین مدار بسته

مزایای  دوربین مدار بسته تحت شبکه

  • هزینه آن کاهش پیدا کرده است.
مانند هر فناوری دیگری، دوربین های مداربسته تحت شبکه یا IP هم قیمت کمتری نسبت به گذشته دارند، بنابراین اگر مقداری پول برای خرید دوربین مدار بسته کنار گذاشته اید، دوربین مدار بسته IP انتخاب بسیار خوبی میباشد.
  • سهولت نصب
دوربین های مدار بسته آنالوگ، به دو سیم برای نصب نیاز دارند، دوربین مدار بسته تحت شبکه فقط از یک سیم هم برای تصاویر و هم برای اتصال به برق استفاده میکند، بنابراین در محل دوربین نیازی به برق ندارید. دوربین مدار بسته IP قابلیت زوم و فوکوس از راه دور را هم دارد. پس از نصب، تا زمانی که آن را با آنچه می خواهید زاویه ببخشید، می توانید از راه دور فوکوس کنید.
  • رزولوشن
دوربین مدار بسته تحت شبکه وضوح تصویری بهتری نسبت به دوربین های AHD و وایرلس دارند. البته شما می توانید دوربین هایی با رزولوشن و نسبت ابعاد مختلف متناسب با نیازهای خود تهیه کنید.
  • هوش تجزیه و تحلیل
دوربین های مدار بسته IP در واقع رایانه های کوچکی هستن که ویدیو را فشرده و ذخیره میکنند، به علاوه می توان آنها را برای ارائه انواع تجزیه و تحلیل ها برنامه ریزی کرد. آنها می توانند حرکات را تشخیص دهند، افراد را بشمارند، رنگ های خاصی را ردیابی کنند، وقتی تصویر ناپدید می شود، چیزی را حس کنند و هشدارها را تنظیم کنند.
  • امنیت
ویدیو و تصاویر دوربین مدار بسته تحت شبکه، به صورت رمز گذاری شده و تایید اعتبار شده است، بنابراین انتقال ایمن است.
  • تجهیزات کمتر
دوربین های مدار بسته آنالوگ به رمزگذاری و رمزگشایی نیاز دارد، در حالی که دوربین مدار بسته IP نیازی به این تجهیزات ندارد.

معایب دوربین مدار بسته تحت شبکه

  • هزینه بالای نصب اولیه
اگر سیستم را از طریق آنالوگ سوئیچ می کنید، ممکن است هزینه اولیه برای تنظیم سیستم دوربین مدار بسته IP شما بیشتر باشد. با این وجود، هنگامی که سیستم خود را نصب کردید، تنظیم و مقیاس گذاری سیستم خود در صورت لزوم بسیار آسان تر است.
  • ذخیره سازی
دوربین های IP وضوح بالاتری دارند، بنابراین حجم فایل ها و تصاویر هم بالاتر می باشد؛ در نتیجه باید فضای ذخیره سازی خود را متناسب با دوربین مدار بسته تنظیم کنید.
  • منحنی یادگیری
دوربین های مدار بسته IP، رابط کاربری را معنادار می کند. بسیاری از آنها به محض شروع کار کاملا شهودی هستند، اما سطح فنی خاصی وجود دارد که باید توسط کاربر نهایی فرا گرفته شود.

دوربین مدار بسته AHD

AHD  یا Analog High Definition  تکنولوژی انتقال تصویر بر بستر کابل های کواکسیال تا فاصله 500 متر میباشد.این تکنولوژی تا حد زیادی قادر به کاهش نویز رنگ و تولید تصویر بهتر در مقایسه با دستگاه های آنالوگ قدیمی میباشد.پس دوربین های مدار بسته با تکنولوژی AHD همان دوربین های آنالوگ هستند با تصاویر بهینه شده که بهبود بسیار زیادی در کیفیت تصویر ایجاد شده لذا امکان تولید تصاویر با کیفیت 2 مگاپیکسل یا همان 1080p  فراهم شده است.
جهت نصب و راه اندازی دوربین مداربسته AHD به دوربین های مدار بسته AHD و دستگاه های ضبط کننده تصاویر یا  DVR  نیاز می باشد. دوربین های مدار بسته AHD انواع مختلفی دارند. مدل های دام، بالت، بند انگشتی که کیفیت تصاویر، جنس بدنه و برد دید در شب متفاوتی دارند.

مزایای دوربین مدار بسته AHD

  • وضوح بالا
فیلتر سیگنال پیشرفته، کاهش نویز سه بعدی، تولید تصویر بهتر و با کیفیت
  • فاصله انتقال از راه دور
دوربین مدار بسته AHD حداکثر 500 متر بیشتر از کابل کواکسیال دوربین آنالوگ ظرفیت دارد.
  • عدم وجود تاخیر
در این نوع از دوربین های مدار بسته، ویدیوها فشرده شده هستند و در نتیجه تاخیری وجود ندارد و در زمان واقعی انتقال میابد.
  • نصب آسان
از منوی OSD پشتیبانی میکند، کار با آن آسان است و به راحتی نصب می شود.
  • کم هزینه
قیمت دوربین مدار بسته AHD تقریبا مانند دوربین آنالوگ میباشد اما کیفیت تصویر بسیار بالاتری دارد.
  • استاندارد باز
مجموعه تراشه AHD از طرف شخص ثالث. استاندارد آن برای هر سازنده امنیتی باز است.

تفاوت دوربین مدار بسته  AHD با دوربین مدار بسته IP

دوربین مدار بسته IP نسبت به دوربین AHD نسل پیشرفته تری است و در انواع کیفیت تصویر ساخته می شود. دوربین های مدار بسته تحت شبکه در مقایسه با دوربین های AHD و مدل های تکمیل شده آن دارای کیفیت تصویر به مراتب بهتر و بالاتری است. تصاویر دوربین مدار بسته تحت شبکه توسط دستگاه NVR ذخیره می گردد. اگر به مقایسه دوربین های شبکه و دوربین مدار بسته AHD بپردازیم، متوجه می شویم که دوربین های AHD دارای رابطه کاربیر ساده تر، تنظیمات راحت تر و قیمت به مراتب مناسب تری نسبت به دوربین IP میباشد.
دوربین مدار بسته وایرلس

دوربین مدار بسته وایرلس

  • دوربین مدار بسته بیسیم همان دوربین مدار بسته وایرلس است که همان طور که از نام آن مشخص است، به WIFI و شبکه اینترنت خانگی متصل می شود.
  • دوربین بیسیم اغلب در مکان های کوچک مورد استفاده قرار میگیرد.
  • دوربین مدار بسته وایرلس قابلیت چرخش 180 درجه و 360 درجه دارند، به عبارت دیگر پانوراما است.
  • یک دوربین مدار بسته وایرلس خوب، باید رزولوشن حداقل 2 مگاپیکسل داشته باشد.
  • منبع ذخیره سازی دوربین بیسیم، از کارت SD استفاده می شود و قابلیت ذخیره در تلفن همراه را هم دارد.
  • دوربین مدار بسته وایرلس قابلیت گفتگوی دو نفره و ضبط صدا و مکالمه نیز دارد.
  • نصب و راه اندازی آن ارزان است و نیازی به متخصص ندارد.
  • دوربین مدار بسته بیسیم از 13 کانال استفاده می کنند.

نتیجه گیری

دوربین مدار بسته به 3 نوع دوربین مدار بسته AHD، وایرلس و تحت شبکه تقسیم می شود. در این مقاله سعی کردیم ویژگی ها، مزایا و معایب هر مدل را بگوییم تا شما مقایسه کاملی از این مدل ها را انجام دهید و سپس با توجه به کاربرد و هزینه، انتخاب عاقلانه ای بکنید.
سایت هپنا، یکی از بهترین وب سایت های تخصصی فروش و نصب دوربین مدار بسته در ایران است که تمام دوربین های مدار بسته فوق را با کیفیتی عالی به فروش می رساند. برای اطلاع از اجناس و قیمت آنها به سایت هپنا مراجعه کنید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟